Nieuws

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn alle werkdagen geopend van 08:30 tot en met 12:30 uur en van 13:00 tot en met 17:00 uur. Let op: Telefonisch bereikbaar op alle werkdagen van 09:00 uur – 12:30 uur! U kunt ons natuurlijk altijd een emailbericht sturen naar: info@huijerjans.nl
Lees verder >>>

Stormschade voorkomen - 10 gouden tips

Een gierende wind, een flinke hoosbui, dikke takken die van bomen krakken, bomen die omwaaien en dakpannen die door de lucht vliegen. Een storm gaat gepaard met veel 'geweld' en regen. Het kan dus het flink losgaan. Om de schade te beperken is het belangrijk om goede voorzorgsmaatregelen te treffen. Daarom 10 tips om stormschade te voorkomen plus de top 3 stormschades aan woningen.
Lees verder >>>

Historisch lage hypotheekrente: de mogelijkheden

De hypotheekrente is op dit moment bijzonder laag. Toch kan het zijn dat je nog een vrij hoge rente betaald. Wij, als jouw financieel adviseur, vinden het zinvol nu aandacht hieraan te besteden!
Lees verder >>>

Onze financieel advies inloopdag was een groot succes!

Op zaterdag 1 oktober hebben wij onze eerste 'Financieel Advies Inloopdag' georganiseerd.
Lees verder >>>

HUIJERJANS Adviesgroep B.V. wint Hypotheekaward 2015 voor beste advies

De kleine Onafhankelijke Adviseurs hebben woensdag 11 februari 2015 de Hypotheek Award voor beste advies gewonnen. Adfiz, de branchevereniging voor onafhankelijk adviseurs, heeft de Award namens de beroepsgroep in ontvangst mogen nemen. HUIJERJANS Adviesgroep B.V.is lid van Adfiz.
Lees verder >>>

www.FINFIN.nl

www.FINFIN.nl is de naam van het nieuwe consumentenplatform welke Adfiz onlangs heeft gelanceerd. De website zal een informatieve functie gaan vervullen, u kunt hier veel informatie vinden over verzekeringen en financiële zaken.
Lees verder >>>

Voor elke reis een passende reisverzekering.

Bij de voorbereiding van je reis of vakantie mag een goede verzekering niet ontbreken. Bij ons ben je voor het verzekeren van je vakantie of reis aan het juiste adres. Waar je ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel hebben wij een passende verzekering.
Lees verder >>>

Praalwagenverzekering

U kijkt uit naar een groot feest. Nóg kleurrijker. Nóg origineler. Nóg grootser. Maar vooral: zonder zorgen. Dat kan! Want u heeft een praalwagenverzekering. U houdt de stemming erin! Zorg dat uw optocht feestelijk blijft. Zorg dat u goed verzekerd bent. Omdat het kán. Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.
Lees verder >>>

Een goede zorgverzekering tegen een lage premie? Vergelijk nu!

U wilt toch ook een zorgverzekering tegen de beste prijs-/kwaliteitverhouding? Ook dit jaar is het belangrijk om te kijken of uw huidige zorgverzekering nog steeds het beste aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen. Misschien is het beter of voordeliger om in 2014 over te stappen naar een andere zorgverzekering.
Lees verder >>>

Afleggen eed erkenning van maatschappelijk belang onafhankelijk financieel advies.

Zowel ik als de leden van Adfiz hebben het als een eer ervaren om op 10 januari 2013 voor het oog van het land collectief de eed of belofte af te leggen in het bijzijn van de minister van Financiën, Jeroen Dijsselbloem. Daarmee is het nieuwe jaar een fantastische start gegeven. Het was een eervol moment, dat bij de leden grote impact had.
Lees verder >>>

Pagina: 1 2
Hersteladvies HUIJERJANS Adviesgroep B.V. Like HUIJERJANS Adviesgroep op facebook
Wegwijzer voor de betere financiële keuze
100% onafhankelijk
Heeft u vragen?
wij helpen u graag verder
Bel 0475 - 53 32 32
op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur
Verzekeraars die wij voor u vergelijken:
Vul onderstaand uw gegevens in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
Voornaam:
Achternaam:
E-mail adres: