Nieuws

Verhoging assurantiebelasting naar 21% vanaf 1 januari 2013

Begin november heeft de overheid bekend gemaakt dat de assurantiebelasting per 1 januari 2013 van 9,7% naar 21% wordt verhoogd. Deze verhoging geldt voor zowel nieuwe als bestaande schadeverzekeringen.
Lees verder >>>

Welkom aan onze nieuwe klanten!

Geachte relatie van Pisters Financieel, Welkom bij ons kantoor HUIJERJANS Adviesgroep. Zoals u reeds per post bericht ontvangen heeft van John Pisters en Thijs Huijerjans, zullen wij per heden met zorg uw verzekeringen gaan behartigen. Voor u verandert er praktisch niets. Uw verzekeringen blijven netjes en correct doorlopen. Uiteraard krijgt u te maken met nieuwe adresgegevens. Het team van HUIJERJANS Adviesgroep verheugt zich er op uw zaken te mogen behartigen. Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op!
Lees verder >>>

HUIJERJANS neemt Thijssen Intermediair over.

De assurantie- en hypotheekportefeuille van Thijssen Intermediair te Susteren is per 20 januari overgenomen door Huijerjans Adviesgroep B.V. uit St. Odiliënberg. Aanleiding voor deze strategische overname is verdere versterking van de positie van Huijerjans Adviesgroep in Midden- en Noord-Limburg als onafhankelijk assurantiebedrijf.
Lees verder >>>

HUIJERJANS gaat door met overnames assurantiekantoren

De assurantieportefeuille van Lijding Financiële Dienstverlening te Venlo is per 31 december overgenomen door HUIJERJANS Adviesgroep B.V. uit St. Odiliënberg. Aanleiding voor deze strategische overname is
Lees verder >>>

Eigen risico voor elke zorgverzekering omhoog naar € 220,-

Nederlanders verwachten dat de premie van de zorgverzekering met 8 procent zal gaan stijgen per 1 januari 2012. Daarnaast denken ze dat het eigen risico met ruim 25 euro omhoog zal gaan. Ruim 8 procent van de Nederlanders is van plan om per 1 januari over te stappen naar een andere verzekeraar. 50 procent weet het nog niet. Dat blijkt uit onderzoek. Het onderzoek is uitgevoerd voordat de plannen van de regering uitlekten.
Lees verder >>>

Nieuwe website HUIJERJANS Adviesgroep

Apetrots zijn wij op onze nieuwe website van HUIJERJANS Adviesgroep B.V. Volgens ons oogt hij strak en is deze zeer overzichtelijk. Bovendien is het mogelijk om hier direct uw premie te berekenen en uw autoverzekering online af te sluiten. Dit kan tevens voor uw rechtsbijstand, reisverzekering en nog veel meer. Voor u als klant is het nu ook mogelijk gratis via de nieuwe website 100% inzage te krijgen in uw eigen digitale dossier met uw verzekeringen. Vraag vandaag nog uw loginnaam en wachtwoord op.
Lees verder >>>

Pagina: 1 2
Hersteladvies HUIJERJANS Adviesgroep B.V. Like HUIJERJANS Adviesgroep op facebook
Wegwijzer voor de betere financiële keuze
100% onafhankelijk
Heeft u vragen?
wij helpen u graag verder
Bel 0475 - 53 32 32
op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur
Verzekeraars die wij voor u vergelijken:
Vul onderstaand uw gegevens in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
Voornaam:
Achternaam:
E-mail adres: