Welkom aan onze nieuwe klanten!

Geachte relatie van Timmermans Assurantiën,

 

Welkom bij ons kantoor HUIJERJANS Adviesgroep. Zoals u reeds per post bericht ontvangen heeft van Lee Timmermans en Thijs Huijerjans, zullen wij per heden met zorg uw verzekeringen gaan behartigen. Voor u verandert er praktisch niets. Uw verzekeringen blijven netjes en correct doorlopen. Uiteraard krijgt u te maken met nieuwe adresgegevens. Het team van HUIJERJANS Adviesgroep verheugt zich er op uw zaken te mogen behartigen. Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op!

 

Onderstaand kunt u nogmaals de brieven nalezen die u reeds ontvangen heeft.

 

BRIEF TIMMERMANS ASSURANTIEN AAN U:

 

Nederweert, 1 maart 2013

 

Geachte mevrouw, meneer,

 

Al meer dan 24 jaar oefen ik met plezier het vak van assurantie-adviseur uit. Gedurende al die jaren ontmoette ik veel mensen die ik mocht adviseren bij het afsluiten van hun verzekeringspakket. Omdat er vaak sprake is van een langdurige vertrouwensband stelde ik bij het adviseren altijd de belangen van mijn relaties voorop.

 

Na al die jaren is het langzaamaan tijd geworden mijn werkzaamheden over te dragen. Het doet mij groot plezier u aan te kunnen kondigen dat ik een ander assurantiekantoor heb gevonden dat werkt vanuit dezelfde filosofie. Dat ook het klantbelang hoog in het vaandel heeft staan. Graag wil ik u dan ook voorstellen aan:

 

HUIJERJANS Adviesgroep B.V. te St. Odiliënberg.

  

Van oorsprong een familiebedrijf dat al ruim 42 jaar lang een vertrouwd advieskantoor is in Limburg. HUIJERJANS Adviesgroep hecht aan persoonlijk contact met haar relaties en wil de overdracht voor u zo geruisloos mogelijk laten verlopen.

  

Graag wil ik hun daarbij assisteren door, actief vanuit hun kantoor, mijn steentje bij te dragen. Zo blijf ik voor u nog telefonisch bereikbaar en kan ik lopende zaken begeleiden bij de overdracht.

  

Vanaf 1 maart 2013 is voor u en mij het nieuwe adres Raadhuisplein 1 te St. Odiliënberg, alwaar ik bereikbaar ben op telefoonnummer 0475-533232.

  

Rest mij u nog te bedanken voor het gestelde vertrouwen en u veel goeds voor de toekomst te wensen.

  

Met vriendelijke groet,

  

Lee Timmermans

  

PS: Uw verzekeringen, financiering en uw hypotheek worden ongewijzigd voortgezet. Voor u verandert er niets. (*Uitgezonderd wettelijke wijzigingen.)

  

BRIEF HUIJERJANS ADVIESGROEP B.V. AAN U:

  

St. Odiliënberg, 1 Maart 2013

  

Geachte mevrouw / meneer ,

 

Zoals u heeft kunnen lezen in de brief van Lee Timmermans van Timmermans Assurantiën en Hypotheekcentrum Nederweert, gaat hij vanaf nu verder onder de vlag van HUIJERJANS Adviesgroep B.V. te St. Odiliënberg.

  

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Ons familiebedrijf is sinds 1972 in brede zin actief op het gebied van financiële dienstverlening. Dat doen wij in Limburg, maar ook ver daarbuiten in Nederland. Weet dat ik ben geboren in Kermisstad Weert en als zodanig ook bekend ben met de Kermisexploitant als ondernemer en als privépersoon.

  

Alle cliënten van HUIJERJANS Adviesgroep B.V. hebben een vaste contactpersoon in onze administratieve binnendienst en een vaste financieel adviseur in onze buitendienst. Op die manier zult u zich bij ons geen “nummer” voelen. U zult kennis maken met nieuwe medewerkers, maar ook Lee Timmermans zal lopende zaken begeleiden en voor u behartigen bij de overdracht.

  

Onze dienstverlening is er op gericht cliënten te bezoeken.  Dat kan gebeuren zowel op uw als ons verzoek. Daarom is het voor ons niet noodzakelijk overal een kantoor aan te houden. Wij komen gewoon naar u toe!

 

Dat neemt niet weg dat als u óns wilt bezoeken, wij u graag welkom heten op ons kantoor in het voormalige Raadhuis van St. Odiliënberg.

  

Ook kunt u ons bezoeken op onze website www.huijerjans.nl  Daar kunt u ons Dienstverleningsdocument terugvinden waarin alles staat over onze bereikbaarheid en onze dienstverlening aan u.

  

Wij hopen u zo snel mogelijk te bellen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Daar kijken wij naar uit.

  

Zit u al eerder met vragen of opmerkingen, of stelt u een nadere kennismaking op prijs, neem dan gerust direct contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

  

Met persoonlijke groet,

 

HUIJERJANS Adviesgroep B.V.

  

Thijs Huijerjans, directeur

  

PS: Uw verzekeringen, financiering en uw hypotheek worden ongewijzigd voortgezet. Voor u verandert er niets. (*Uitgezonderd wettelijke wijzigingen.)

 

 _____________________________________________________________________________________________________________

 

 

 Geachte relatie van Pisters Financieel,

 

Welkom bij ons kantoor HUIJERJANS Adviesgroep. Zoals u reeds per post bericht ontvangen heeft van John Pisters en Thijs Huijerjans, zullen wij per heden met zorg uw verzekeringen gaan behartigen. Voor u verandert er praktisch niets. Uw verzekeringen blijven netjes en correct doorlopen. Uiteraard krijgt u te maken met nieuwe adresgegevens. Het team van HUIJERJANS Adviesgroep verheugt zich er op uw zaken te mogen behartigen. Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op!

 

Onderstaand kunt u nogmaals de brieven nalezen die u reeds ontvangen heeft.

 

BRIEF PISTERS FINANCIEEL AAN U:

 

Herten, oktober 2012.

 

Geachte heer/mevrouw,

 

Graag stel ik u op de hoogte van de voorgenomen overdracht van mijn portefeuille. Meer dan 20 jaar ben ik actief als financieel adviseur. In de periode heb ik veel mensen geadviseerd op dit gebied. Ik heb dit vak altijd met veel plezier uitgeoefend.

 

Aangezien mijn gezondheid het niet meer toelaat zijn mijn activiteiten een andere weg ingeslagen en heb ik besloten om de activiteiten vanuit Pisters Financieel over te dragen. Mijn keuze is hierbij gevallen op een gedegen assurantiekantoor dat werkt vanuit dezelfde  filosofie en die het klantbelang hoog in het vaandel heeft staan.

 

Graag wil ik u dan ook voorstellen aan : HUIJERJANS Adviesgroep B.V. te St. ODILIËNBERG

 

Van oorsprong een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar lang een vertrouwd advieskantoor is in Limburg. Zij hechten waarde aan persoonlijk contact met haar relaties. Bijgevoegd treft u een kennismakingsbrief aan. Ik ga het genoemde assurantiekantoor assisteren door voorlopig, achter de schermen, mijn steentje bij te dragen.

Voor het zorgen van uw belastingaangifte blijven mijn collega’s en ik voor u beschikbaar.

 

Vanaf 1 november 2012 is voor u het nieuwe adres:

Raadhuisplein 1 te St. Odiliënberg,

Tel. 0475-533232. Website: www.huijerjans.nl

 

Rest mij u te bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en u veel goeds voor de toekomst te wensen.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

John Pisters.

Directeur

 

BRIEF HUIJERJANS ADVIESGROEP B.V. AAN U:

 

St. Odiliënberg, 1 november 2012

 

Geachte mevrouw / meneer ,

 

Zoals u heeft kunnen lezen in de brief van John Pisters van Pisters Financieel gaat de verzekerings-financierings- en hypotheekportefeuille vanaf nu verder onder de vlag van HUIJERJANS Adviesgroep B.V. te St. Odiliënberg.

 

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Ons familiebedrijf is sinds 1972 in brede zin actief op het gebied van financiële dienstverlening. Dat doen wij hoofdzakelijk in Limburg, maar ook daarbuiten. Mede door een eerdere bedrijfsovername in de provIncie Limburg zijn wij zeer bekend met uw omgeving en spreken wij uw taal.

 

Alle cliënten van HUIJERJANS Adviesgroep B.V. hebben een vaste contactpersoon in onze administratieve binnendienst en een vaste financieel adviseur in onze buitendienst. Op die manier zult u zich bij ons geen “nummer” voelen. U zult kennis maken met nieuwe medewerkers, maar ook John Pisters zal lopende zaken begeleiden en voor u behartigen bij de overdracht.

 

Onze dienstverlening is er op gericht cliënten te bezoeken.  Dat kan gebeuren zowel op uw als ons verzoek. Daarom is het voor ons niet noodzakelijk overal een kantoor aan te houden. Wij komen gewoon naar u toe!

Dat neemt niet weg dat als u óns wilt bezoeken wij u graag welkom heten op ons kantoor in het voormalige Raadhuis van St. Odiliënberg.

 

Ook kunt u ons bezoeken op onze website www.huijerjans.nl  Daar kunt u ons Dienstverleningsdocument terugvinden waarin alles staat over onze bereikbaarheid en dienstverlening.

 

Wij hopen u zo snel mogelijk te bellen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Daar kijken wij naar uit.

 

Zit u al eerder met vragen of opmerkingen, neem dan gerust direct contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

 

Met persoonlijke groet,

HUIJERJANS Adviesgroep B.V.

 

Thijs Huijerjans, directeur

 

_____________________________________________________________________________________________________________

 

 

Geachte relatie van Henri Janssen,

 

Welkom bij ons kantoor HUIJERJANS Adviesgroep. Zoals u reeds per post bericht ontvangen heeft van Henri Janssen en Thijs Huijerjans, zullen wij per heden met zorg uw verzekeringen gaan behartigen. Voor u verandert er praktisch niets. Uw verzekeringen blijven netjes en correct doorlopen. Uiteraard krijgt u te maken met nieuwe adresgegevens. Het team van HUIJERJANS Adviesgroep verheugt zich er op uw zaken te mogen behartigen. Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op!

 

Onderstaand kunt u nogmaals de brieven nalezen die u reeds ontvangen heeft.

 

BRIEF HENRI JANSSEN AAN U:

 

Roermond, 22 november 2012

 

Geachte heer/mevrouw,

 

Middels dit schrijven wil ik u op de hoogte stellen van de voorgenomen overdracht van mijn assurantieportefeuille. Al meer dan 30 jaar ben ik actief als assurantie-adviseur. In die periode heb ik veel mensen geadviseerd op dit gebied. Veel contacten zijn ontstaan vanuit de vertrouwensband die u met mij heeft.

 

Hoewel ik dit vak altijd met plezier heb uitgeoefend, zijn mijn activiteiten een aantal jaren geleden een andere weg ingeslagen. Vanwege de enorme drukte aldaar, in combinatie met veranderende wet- en regelgeving op verzekeringsgebied, heb ik besloten om de activiteiten vanuit mijn assurantieportefeuille te gaan overdragen. Mijn keuze is hierbij gevallen op een gedegen assurantiekantoor dat werkt vanuit dezelfde filosofie en het klantbelang hoog in het vaandel heeft staan. Graag wil ik u dan ook voorstellen aan :

HUIJERJANS Adviesgroep B.V. te St. Odiliënberg

 

Van oorsprong een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar lang een vertrouwd advieskantoor is in Limburg. HUIJERJANS Adviesgroep hecht waarde aan persoonlijk contact met haar relaties en wil de overdracht voor u zo geruisloos mogelijk laten verlopen. Bijgevoegd treft u een kennismakingsbrief van haar aan.

 

Graag wil ik het eerder genoemde assurantiekantoor daarbij assisteren door actief mijn steentje bij te dragen. Zo blijf ik voor u nog telefonisch bereikbaar en kan ik lopende zaken begeleiden bij de overdracht.

 

Vanaf 20 November 2012 is voor u het nieuwe adres : Raadhuisplein 1 te St. Odiliënberg, tel. 0475-533232. Website: www.huijerjans.nl

 

Rest mij u te bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en u veel goeds voor de toekomst te wensen.

Met vriendelijke groet,

 

Henri.G.A.M. Janssen.

  

 

BRIEF HUIJERJANS ADVIESGROEP B.V. AAN U:

 

St. Odiliënberg, 22 november 2012

  

Geachte mevrouw / meneer,

  

Zoals u heeft kunnen lezen in de brief van Henri Janssen gaat de verzekeringsportefeuille vanaf nu verder onder de vlag van HUIJERJANS Adviesgroep B.V. te St. Odiliënberg.

 

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Ons familiebedrijf is sinds 1972 in brede zin actief op het gebied van financiële dienstverlening. Dat doen wij in Limburg, maar ook in de rest van Nederland. Mede door een eerdere bedrijfsovername in de provincie Limburg zijn wij zeer bekend met uw omgeving en spreken wij uw taal.

 

Alle cliënten van HUIJERJANS Adviesgroep B.V. hebben een vaste contactpersoon in onze administratieve binnendienst en een vaste financieel adviseur in onze buitendienst. Op die manier zult u zich bij ons geen “nummer” voelen. U zult kennis maken met nieuwe medewerkers, maar ook Henri Janssen zal lopende zaken begeleiden en voor u behartigen bij de overdracht.

 

Onze dienstverlening is er op gericht cliënten te bezoeken.  Dat kan gebeuren zowel op uw als ons verzoek. Daarom is het voor ons niet noodzakelijk overal een kantoor aan te houden. Wij komen gewoon naar u toe!

 

Dat neemt niet weg dat als u óns wilt bezoeken wij u graag welkom heten op ons kantoor in het voormalige Raadhuis van St. Odiliënberg.

 

Ook kunt u ons bezoeken op onze website www.huijerjans.nl  Daar kunt u ons Dienstverleningsdocument terugvinden waarin alles staat over onze bereikbaarheid en dienstverlening.

 

Wij hopen u zo snel mogelijk te bellen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Daar kijken wij naar uit.

 

Zit u al eerder met vragen of opmerkingen, neem dan gerust direct contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

 

Met persoonlijke groet,

 

HUIJERJANS Adviesgroep B.V.

 

Thijs Huijerjans, directeur

 

PS: Uw verzekeringen, financiering en uw hypotheek worden ongewijzigd voortgezet. Voor u veranderd er niets*. (*Uitgezonderd wettelijke wijzigingen.)

 

 _____________________________________________________________________________________________________________

 

 

Geachte relatie van Thijssen Intermediair,

 

Welkom bij ons kantoor HUIJERJANS Adviesgroep. Zoals u reeds per post bericht ontvangen heeft van Evert Thijssen en Thijs Huijerjans, zullen wij per heden met zorg uw verzekeringen gaan behartigen. Voor u verandert er praktisch niets. Uw verzekeringen blijven netjes en correct doorlopen. Uiteraard krijgt u te maken met nieuwe adresgegevens. Het team van HUIJERJANS Adviesgroep verheugt zich er op uw zaken te mogen behartigen. Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op!

  

Onderstaand kunt u nogmaals de brieven nalezen die u reeds ontvangen heeft.

  

BRIEF THIJSSEN INTERMEDIAIR AAN U:

 

Susteren, 16 januari 2012

 

Geachte heer/mevrouw,

 

Middels dit schrijven wil ik u op de hoogte stellen van de voorgenomen overdracht van mijn hypotheek- en assurantieportefeuille. Daar u in het verleden (een nog actieve) BLG hypotheek dan wel ASR-verzekering (voorheen Amev-Fortis) via mijn kantoor heeft gesloten, is deze kennisgeving voor u van belang.

 

Al meer dan 18 jaar ben ik actief als assurantie- en hypotheekadviseur. In die periode heb ik veel mensen geadviseerd op dit gebied. Veel contacten zijn ontstaan vanuit de vertrouwensband die u samen met mijn vader had.

 

Hoewel ik dit vak altijd met plezier heb uitgeoefend, zijn mijn activiteiten een aantal jaren geleden een andere weg ingeslagen. Vanwege de enorme drukte aldaar, in combinatie met veranderende wet- en regelgeving op verzekeringsgebied, heb ik besloten om de activiteiten vanuit Thijssen Intermediair te gaan overdragen. Mijn keuze is hierbij gevallen op een gedegen assurantiekantoor dat werkt vanuit dezelfde filosofie en het klantbelang hoog in het vaandel heeft staan. Graag wil ik u dan ook voorstellen aan :

 

HUIJERJANS Adviesgroep B.V. te St. Odiliënberg

 

Van oorsprong een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar lang een vertrouwd advieskantoor is in Limburg. HUIJERJANS Adviesgroep hecht waarde aan persoonlijk contact met haar relaties en wil de overdracht voor u zo geruisloos mogelijk laten verlopen. Bijgevoegd treft u een kennismakingsbrief van haar aan.

 

Graag wil ik het eerder genoemde assurantiekantoor daarbij assisteren door actief mijn steentje bij te dragen. Zo blijf ik voor u nog telefonisch bereikbaar en kan ik lopende zaken begeleiden bij de overdracht.

 

Vanaf 16 januari 2012 is voor u het nieuwe adres : Raadhuisplein 1 te St. Odiliënberg, tel. 0475-533232 (website www.huijerjans.nl).

 

Graag wil ik u bedanken voor het gestelde vertrouwen in mij en mijn vader. De activiteiten op fiscaal- en administratief gebied blijf ik uiteraard wel vanuit de Thijssen | Pieters Groep uitvoeren, dus met velen zal het contact voor deze werkzaamheden hopelijk onverminderd voortduren.

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Thijssen

 

 

BRIEF HUIJERJANS ADVIESGROEP AAN U:

 

St. Odiliënberg, 16 januari 2012

 

Geachte mevrouw/meneer,

 

Zoals u heeft kunnen lezen in de brief van Evert Thijssen van Thijssen Intermediair gaat de verzekerings- en hypotheekportefeuille vanaf nu verder onder de vlag van HUIJERJANS Adviesgroep B.V. te St. Odiliënberg.

 

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Ons familiebedrijf is sinds 1972 in brede zin actief op het gebied van financiële dienstverlening. Dat doen wij hoofdzakelijk in Limburg, maar ook daarbuiten. Mede door eerdere bedrijfsovername(s) in de provincie (Midden-)Limburg zijn wij zeer bekend met uw omgeving en spreken wij uw taal.

 

Alle cliënten van HUIJERJANS Adviesgroep B.V. hebben een vaste contactpersoon in onze administratieve binnendienst en een vaste financieel adviseur in onze buitendienst. Op die manier zult u zich bij ons geen “nummer” voelen. U zult kennis maken met nieuwe medewerkers, maar ook Evert Thijssen zal lopende zaken begeleiden en voor u behartigen bij de overdracht.

 

Onze dienstverlening is er op gericht cliënten te bezoeken.  Dat kan gebeuren zowel op uw als ons verzoek. Daarom is het voor ons niet noodzakelijk overal een kantoor aan te houden. Wij komen gewoon naar u toe!

 

Dat neemt niet weg dat als u óns wilt bezoeken wij u graag welkom heten op ons kantoor in het voormalige Raadhuis van St. Odiliënberg.

 

Ook kunt u ons bezoeken op onze website www.huijerjans.nl  Daar kunt u ons dienstverleningsdocument terugvinden waarin alles staat over onze bereikbaarheid en dienstverlening.

 

Wij hopen u zo snel mogelijk te bellen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Daar kijken wij naar uit.

 

Zit u al eerder met vragen of opmerkingen, neem dan gerust direct contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

 

Met persoonlijke groet,

 

HUIJERJANS Adviesgroep B.V.

Thijs Huijerjans, directeur

 

PS: Uw verzekeringen en uw hypotheek worden ongewijzigd voortgezet. Voor u veranderd er niets.

 

_____________________________________________________________________________________________________________

 

 

Geachte relatie van Lijding Financiële Dienstverlening,

 

Welkom bij ons kantoor HUIJERJANS Adviesgroep. Zoals u reeds per post bericht ontvangen heeft van Rob Lijding en Thijs Huijerjans, zullen wij per heden met zorg uw verzekeringen gaan behartigen. Voor u verandert er praktisch niets. Uw verzekeringen blijven netjes en correct doorlopen. Uiteraard krijgt u te maken met nieuwe adresgegevens. Het team van HUIJERJANS Adviesgroep verheugt zich er op uw zaken te mogen behartigen. Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op!

 

Onderstaand kunt u nogmaals de brieven nalezen die u reeds ontvangen heeft.

 

BRIEF LIJDING FINANCIELE DIENSTVERLENING AAN U:

 

Venlo, 30 december 2011

 

Geachte mevrouw, meneer,

 

Al meer dan 23 jaar oefen ik met plezier het vak van assurantie-adviseur uit.

 

Gedurende al die jaren ontmoette ik veel mensen die ik mocht adviseren bij het afsluiten van hun verzekeringspakket. Omdat er vaak sprake is van een langdurige vertrouwensband stelde ik bij het adviseren altijd de belangen van mijn relaties voorop.

 

Na al die jaren is het langzaamaan tijd geworden mijn werkzaamheden over te dragen.

 

Het doet mij groot plezier u aan te kunnen kondigen dat ik een ander assurantiekantoor heb gevonden dat werkt vanuit dezelfde filosofie. Dat ook het klantbelang hoog in het vaandel heeft staan. Graag wil ik u dan ook voorstellen aan:

 

HUIJERJANS Adviesgroep B.V. te St. Odiliënberg.

 

Van oorsprong een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar lang een vertrouwd advieskantoor is in Limburg. HUIJERJANS Adviesgroep hecht aan persoonlijk contact met haar relaties en wil de overdracht voor u zo geruisloos mogelijk laten verlopen.

 

Graag wil ik hun daarbij assisteren door, actief vanuit hun kantoor, mijn steentje bij te dragen. Zo blijf ik voor u nog telefonisch bereikbaar en kan ik lopende zaken begeleiden bij de overdracht.

 

Vanaf 1 januari 2012 is voor u en mij het nieuwe adres Raadhuisplein 1 te St. Odiliënberg alwaar ik bereikbaar ben op telefoonnummer 0475-533232.

 

Rest mij u nog te bedanken voor het gestelde vertrouwen en u veel goeds voor de toekomst te wensen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Rob Lijding

 

P.S. Tevens wens ik u een heel goed 2012!

 

 

BRIEF HUIJERJANS ADVIESGROEP AAN U:

 

St. Odiliënberg, 30 december 2011

  

Geachte mevrouw/meneer,

 

Zoals u heeft kunnen lezen in de brief van Rob Lijding van Lijding Financiële Dienstverlening gaat hij vanaf nu verder onder de vlag van HUIJERJANS Adviesgroep B.V. te St. Odiliënberg.

 

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Ons familiebedrijf is sinds 1972 in brede zin actief op het gebied van financiële dienstverlening. Dat doen wij hoofdzakelijk in Limburg, maar ook daarbuiten. Mede door een eerdere bedrijfsovername in de regio Venlo zijn wij zeer bekend met uw omgeving en spreken wij uw taal.

 

Alle cliënten van HUIJERJANS Adviesgroep B.V. hebben een vaste contactpersoon in onze administratieve binnendienst en een vaste financieel adviseur in onze buitendienst. Op die manier zult u zich bij ons geen “nummer” voelen. U zult kennis maken met nieuwe medewerkers, maar ook Rob Lijding zal lopende zaken begeleiden en voor u behartigen bij de overdracht.

 

Onze dienstverlening is er op gericht cliënten te bezoeken. Dat kan gebeuren zowel op uw als ons verzoek. Daarom is het voor ons niet noodzakelijk overal een kantoor aan te houden. Wij komen gewoon naar u toe!

 

Dat neemt niet weg dat als u óns wilt bezoeken wij u graag welkom heten op ons kantoor in het voormalige Raadhuis van St. Odiliënberg.

 

Ook kunt u ons bezoeken op onze website www.huijerjans.nl Daar kunt u ons Dienstverleningsdocument terugvinden waarin alles staat over onze bereikbaarheid en dienstverlening.

 

Wij hopen u zo snel mogelijk te bellen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Daar kijken wij naar uit.

 

Zit u al eerder met vragen of opmerkingen, neem dan gerust direct contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

 

Met persoonlijke groet,

 

HUIJERJANS Adviesgroep B.V.

 

Thijs Huijerjans, directeur

 

P.S. Als u in het verleden een incassomachtiging heeft afgegeven, zal deze worden voortgezet via ons ING-bank rekeningnr. 2265813 t.n.v. HUIJERJANS Adviesgroep B.V.

 

 

Hersteladvies HUIJERJANS Adviesgroep B.V. Like HUIJERJANS Adviesgroep op facebook
Wegwijzer voor de betere financiële keuze
100% onafhankelijk
Heeft u vragen?
wij helpen u graag verder
Bel 0475 - 53 32 32
op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur
Verzekeraars die wij voor u vergelijken:
Vul onderstaand uw gegevens in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
Voornaam:
Achternaam:
E-mail adres: