Bankspaarhypotheek

De Bankspaarhypotheek is een betrekkelijk nieuwe hypotheekvorm die in bepaalde gevallen een prima alternatief kan zijn voor de zogenaamde Spaarhypotheek, zie elders op deze site. Bij de Bankspaarhypotheek opent u, voor de aflossing van de leensom, een spaarrekening. De rente die u over het gespaarde ontvangt is even hoog als de hypotheekrente die u betaald.

Op die manier kan de bank u een vooraf afgesproken spaartegoed op de einddatum garanderen. Omdat u het spaarsaldo op de einddatum gebruikt voor aflossing van de hypotheek hoeft u over de ontvangen spaarrente geen belasting te betalen.

Hoewel de Bankspaarhypotheek een transparant en relatief eenvoudig product lijkt komt er toch heel wat meer bij kijken dan rente betalen over de leensom en sparen voor de aflossing. Een op u toegesneden advies over bijvoorbeeld de looptijd, de rente vast periode en al dat soort zaken blijft van groot belang. Ook de afweging om naast de Bankspaarhypotheek nog een overlijdensrisicoverzekering te sluiten dan wel een polis die de inkomensterugval bij werkeloosheid of arbeidsongeschiktheid dekt. Wij informeren u graag volledig in een persoonlijk gesprek.

Hersteladvies HUIJERJANS Adviesgroep B.V. Like HUIJERJANS Adviesgroep op facebook
Wegwijzer voor de betere financiële keuze
100% onafhankelijk
Heeft u vragen?
wij helpen u graag verder
Bel 0475 - 53 32 32
op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur
Verzekeraars die wij voor u vergelijken:
Vul onderstaand uw gegevens in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
Voornaam:
Achternaam:
E-mail adres: