Schadeverzekeringen

Ondernemen betekent risico's lopen. Maar dat betekent niet dat u ook elk risico zelf moet dragen. Een groot aantal risico's is goed verzekerbaar. Nu bestaat er op het gebied van bedrijfsverzekeringen een grote keus. We kunnen ons heel goed voorstellen dat het u aan tijd ontbreekt om u grondig te verdiepen in alle mogelijkheden.

Dat hoeft u gelukkig ook niet. Dat doen wij wel voor u. Verzekeren is immers ons dagelijks werk. Allereerst zullen wij een nauwgezette risico analyse van uw bedrijf maken. Deze analyse geeft onder andere inzicht in welke risico's verzekerd dienen te worden.
Vervolgens zullen wij voor u nagaan wat in uw situatie de meest geschikte verzekeringen zijn zowel qua voorwaarden als premie. Wij zijn niet gebonden aan welke maatschappij dan ook. Wij kunnen uw risico's dan ook onderbrengen bij die maatschappijen die voor uw bedrijf de beste verzekeringsoplossing aandragen. Uiteraard nemen wij u de onderhandelingen met de maatschappijen uit handen. Daar hoeft u dus geen tijd en aandacht aan te besteden. En wij doen het graag. Het is ons dagelijks werk.

Loopt uw verzekeringspakket eenmaal bij ons, dan kunt u ervan op aan dat wij u en uw bedrijf op de voet blijven volgen. Iedere verandering of nieuwe ontwikkeling binnen uw bedrijf kan namelijk gevolgen hebben voor uw verzekeringspakket. En dit pakket houden wij graag voor u up to date.

Dus ook voor uw bedrijfsmatige verzekeringen bent u bij ons op het juiste adres.

Wilt u een afspraak of nadere informatie? Neem dan even contact met ons op.

Hersteladvies HUIJERJANS Adviesgroep B.V. Like HUIJERJANS Adviesgroep op facebook
Wegwijzer voor de betere financiële keuze
100% onafhankelijk
Heeft u vragen?
wij helpen u graag verder
Bel 0475 - 53 32 32
op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur
Verzekeraars die wij voor u vergelijken:
Vul onderstaand uw gegevens in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
Voornaam:
Achternaam:
E-mail adres: