Startende ondernemer?

U gaat voor u zelf beginnen? HUIJERJANS Adviesgroep ondersteunt een startende ondernemer.

Voor een beginnend zelfstandig ondernemer is een persoonlijke adviseur op het gebied van verzekeringen namelijk een belangrijk persoon, immers een groot aantal verzekeringen dient men zelfstandig af te sluiten.

Bij een startend ondernemer zijn dit niet alleen de verzekeringen die ziektekosten en arbeidsongeschiktheid dekken belangrijk maar ook aansprakelijkheidsrisico's vormen een belangrijk onderdeel van het zelfstandig ondernemerschap. Daarnaast vormt de 'oude dag' en het nabestaande pensioen vaak een ondergeschoven onderdeel binnen het pakket. Vaak veroorzaakt door de gedachte: het wel eens een keer te regelen. Want men is immers, terecht!!, vele uren bezig om het zelfstandig ondernemersschap uit te oefenen. Zowel in de vorm van directeur/ groot aandeelhouder, vrije beroepsoefenaar, medicus als agrariër.

Om u als ondernemer toch bij te staan kunt u een afspraak met ons kantoor maken. In een persoonlijk gesprek zal blijken op welke manier wij u in de advisering bij kunnen staan. Wij kunnen u bijvoorbeeld bijstaan in een risicoanalyse.

Onder zakelijk, verzekeringen, staan de verschillende zakelijke verzekeringen uitgelegd.

Als startende ondernemer kunt bij ons zowel zakelijk als privé terecht voor: Verzekeringen, Employee Benefits, Risicoanalyse, Verzuimmanagement, Second Opinion Geïnteresseerd? Lees meer over onze dienstverlening of neem direct contact op voor een afspraak of een offerte.

Hersteladvies HUIJERJANS Adviesgroep B.V. Like HUIJERJANS Adviesgroep op facebook
Wegwijzer voor de betere financiële keuze
100% onafhankelijk
Heeft u vragen?
wij helpen u graag verder
Bel 0475 - 53 32 32
op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur
Verzekeraars die wij voor u vergelijken:
Vul onderstaand uw gegevens in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
Voornaam:
Achternaam:
E-mail adres: